Hoppebolde i San Francisco

HoppeboldeNormalt er reklameblokke en plage, men de enkelte gange jeg er stødt på en bestemt reklame fra Sony, har jeg følt mig noget nær beriget.
Tusindvis af hoppebolde danser deres vej i slowmotion gennem San Franciscos gader, mens den svenske sanger og guitarist José González’ melankolske ‘Heartbeat’ glider ud i rummet og omslutter seeren med en for reklamer hidtil ukendt varme.

Det er et eksempel på, at dygtige reklamefolk er udstyret med en ekstremt fin-tunet æstetisk sans på linje med de største inden for visuel kunst.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URL

Post a Comment

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close