Blogs: Paradis for opskrifter

I flere år har jeg brugt nettet for at finde ny inspiration og nye mad-opskrifter. Der findes enkelte meget gode sider på dansk såsom Mad & Venner, som dog ikke fungerer super-godt, hvis man ikke bruger Internet Explorer som browser. Den side er fuld af gode opskrifter, som er enkle at arbejde med, og som aldrig slår fejl.

For nylig er det gået op for mig, at der er et sandt paradis på nettet for opskrifts-hajer som mig selv. De personlige blogs bugner af opskrifter.

Hvis man søger via Googles blog-search på eksempelvis food, recipes, fruit, chocolate, så vælter det frem med masser af spændende sider. Det er overraskende, hvor mange der rent faktisk har lyst til at dele alle deres yndlingsopskrifter og gode tips med alle internettets brugere. Med andre ord er det for os opskrifts-hajer blot et spørgsmål om at tage på en opdagelsesrejse igennem alle de mange blogs og suge til os af inspiration og brugbare tips.

Her er nogle af mine favorit-links:

1 kommentar »

  1. Rolf said,

    marts 19th, 2006 at 18:05

    Tak for link’sene. Der er flere gode og inspirerende imellem.
    I den absolut mere kuriose ende kan jeg tilføje kogebogen på adressen http://www.arkaisk.dk/kogebog1.htm
    Jeg skal i den forbindelse henlede opmærksomheden på opskriften på den fyldte kamel.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URL

Post a Comment

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close