Helt personlig net-radio

Til alle musikinteresserede: Jeg har lige gjort en opdagelse, som jeg simpelthen er nødt til at gøre lidt reklame for. Det drejer sig om den hjemmeside, der hedder pandora.com.
På den side kan man selv skabe en radiokanal, der spiller alle de sange, de genrer og de kunstnere, man sætter allermest pris på.
Det foregår på den måde, at man taster en sang eller en kunstner ind, som man kan lide, og så laver Pandora.com en radiokanal på baggrund af det nummer eller navn. Den foreslår altså numre, som den tror, man kan lide. Som bruger kan man gå ind og markere, om man bryder sig om det enkelte nummer eller ej, og til sidst får Pandora.com et ret godt indblik i ens smag, og man får selv en enestående mulighed for at stifte bekendtskab med ny musik, der harmonerer helt fantastisk med ens musiksmag.
Det er musikelskere og musikeksperter der står bag siden, og jeg er i hvert fald solgt!

RSS feed for comments on this post · TrackBack URL

Post a Comment

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close