Bolcher pr. postordre

bolsjer.jpg

Okay, egentlig synes jeg ikke, at min blog skal være stopfuld af reklamer for alt muligt, som jeg lige tilfældigvis selv er vild med. Men i dag gør jeg lige en undtagelse, for min søde tand har vundet over mine principper.

Sømods Bolcher har for noget tid siden åbnet en netbutik, og for nylig testede jeg lige, om det virkede. Og det gør det. Som jyde har jeg længe holdt et vågent øje med, om Sømods havde tænkt sig at gå online, for det ville gøre det noget lettere at stille sin bolche-trang her i Århus.

Sømods Bolcher håndhæver gammeldags principper om bolchekongning, og både formen på bolscherne og smagen er ganske autentisk og smager sikkert, som dengang H.C. Andersen var dreng. Hvis du har en sød tand, kan det anbefales at hoppe forbi: www.soemods-bolcher.dk

RSS feed for comments on this post · TrackBack URL

Post a Comment

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close