Om mig

Foto: Maria Nielsen, www.marianielsen.dk“Food is our common ground, a universal experience,” sagde den amerikanske kok og madskribent James Beard, som var en af pionererne for det franske køkken i 1950’ernes USA. For mig er mad ikke bare en fælles, menneskelig oplevelse, men ogsÃ¥ en kilde til nydelse, der gÃ¥r pÃ¥ tværs af generationer, folkeslag, sprog og forskelle i øvrigt. Man kan næsten fristes til at sige, at mad er et fælles sprog. Et godt mÃ¥ltid mad er en mÃ¥de at forkæle venner, familie og fremmede pÃ¥, det er et naturligt mødested, og mange konflikter er blevet løst over en veldrejet middag. Mest af alt er mad bare en kilde til daglig glæde.

En stor del af mit liv roterer om min store interesse; mad. NÃ¥r jeg er pÃ¥ arbejde pÃ¥ magasinet MAD&venner, skriver jeg om mad, og jeg udvikler ogsÃ¥ opskrifter, kokkerer og styler mad til magasinet. NÃ¥r jeg er hjemme, eksperimenterer jeg med nye opskrifter, nørder med køkkengrej og læser flittigt i mit arsenal af kogebøger. Og nÃ¥r jeg rejser i ud i verden, hvilket jeg gør, sÃ¥ ofte det er muligt, spiller maden altid en ganske centralt rolle – det er simpelthen en mÃ¥de at lære et land, en region eller en by bedre at kende pÃ¥ gennem smagsløgene.

Min kærlighed til mad er også grunden til, at jeg har denne blog. Selv om der kan gå umanerligt lang tid imellem, at jeg opdaterer den, fungerer bloggen alligevel som en lille online kogebog med nogle af mine bedste opskrifter.

Jeg er altid meget interesseret i at få dine input, forslag eller konstruktiv kritik, så tøv ikke med at sende mig en mail.

Go’ appetit.

Maria

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close